top of page

Προώθηση στο διαδίκτυο

153-bar-chart-growth-gradient.gif

Συνδυάζοντας ένα πλήθος από τακτικές και αξιοποιώντας πολλές διαφορετικές πλατφόρμες ανάλογα με το κοινό σας, αναπτύσουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές online marketing για να προβάλουμε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά και να την εδαιώσουμε στον ψηφιακό κόσμο.. 

PPC

Μέσω πλατφόρμων όπως τα Google ads μπορείτε να προβληθείτε σε χιλιάδες εν δυνάμει πελάτες και να πληρώσετε μόνο εάν αυτοί αποφασίσουν να επισκεφθούν την σελίδα σας. Στην noetic σχεδιάζουμε και εκτελούμε την στρατηγική online διαφήμισης σας ώστε να πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Influencer marketing

Ο χρήστης του διαδικτύου σήμερα θα δεχθεί ένα μήνυμα εάν αυτό έρθει από κάποιο άτομο στο ίντερνετ με το οποίο νίωθει οικεία. Θα βρούμε για εσάς το κατάλληλο πρόσωπο για το κοινό που στοχεύετε.

SEO

Θέλετε να βρεθεί η σελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα μίας αναζήτησης στο Google? Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης, η ομάδα μας τροποποιεί τις στρατηγικές της ώστε να παραμένουν κενοτόμες και αποτελεσματικές. 

Local SEO

Η πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων βασίζεται σε πελάτες που βρίσκονται σε μία κοντινή περιοχή. Για αυτό το λόγο βελτιώνουμε κατάλληλα την σελίδα σας σε πλατφόρμες όπως τα Google maps ώστε να διακριθείτε ανάμεσα στις άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή σας.

Είναι η διαφήμισή μου αποτελεσματική?

Στόχος μας στην noetic, είναι να αξιοποιούμε στο μέγιστο όλα τα χρήματα που δίνονται για επί πληρωμή διαφήμιση. Το πετυχαίνουμε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Αναλύουμε και γνωρίζουμε το κοινό σας.

  2. Σχεδιάζουμε κατάλληλο περιεχόμενο για το προσεγγίσουμε. 

  3. Εντοπίζουμε τις πλατφόρμες στις οποίες βρίσκεται.

  4. Εκτελούμε την διαφημιστική καμπάνια.

  5. Μελετάμε τα αποτελέσματα και εξελίσουμε την στρατηγική μας ανάλογα.

Επικοινωνία
222.png
bottom of page